Toertochten

Ieder jaar worden er door en voor de leden een groot aantal toertochten en nautische evenementen georganiseerd…

Door de leden, want het zijn de leden die belangeloos deze activiteiten organiseren en leiden. En voor de leden, waarbij ieder lid aan alle activiteiten kan deelnemen.

Het corps van toertochtleiders staat ook dit jaar weer klaar om de door hun georganiseerde tochten te gaan leiden.

De tochten variëren van enkele dagen tot een maand. Bevaren worden eigenlijk alle Nederlandse binnenwateren, het IJsselmeer, de Wadden en de Zeeuwse stromen. Ook staan er tochten naar het buitenland op het programma.

Voor personen die overwegen lid van de KNMC te worden bestaat de mogelijkheid om aan een toertocht deel te nemen, de z.g.n. ‘Snuffelstage’, zodat u de sfeer binnen de KNMC leert kennen. U kunt hiervoor contact opnemen met het secretariaat van de KNMC.

Het plezier van het varen, het leggen van onderlinge banden en de gezelligheid staan voorop. Daarnaast wordt er ook veel aandacht besteed aan leerzame zaken zoals het bezoeken van bedrijven, werven, verkeersposten, musea en dergelijke.

Jaarlijks wordt er voor nieuwe leden een aparte tocht georganiseerd. Een tocht die interessant, leerzaam en vooral ook gezellig is.

Reacties zijn gesloten.