Nieuwjaarsbijeenkomst

Anders dan anders

Het is alweer even geleden. Maar dat is natuurlijk geen reden om niet nog even terug te blikken op de Nieuwjaarsreceptie 2014 van de KNMC. Eén die gerust ’anders dan anders’ kon worden genoemd. Want voor de eerste maal gehouden in het thuishonk in Leerdam.

Tot dit jaar was dat niet het geval. De Nieuwjaarsreceptie was om de een of andere reden in de portefeuille van de Consul van het District Zuid beland en dus werd de receptie ook in het zuiden van het land, en veelal in Woudrichem, gehouden. Dit jaar dus niet. De receptie was binnen het bestuur tot een bestuurszaak geworden en het college had er voor gekozen de leden ’thuis’ uit te nodigen om de gebruikelijke goede wensen uit te wisselen.

Het besluit pakte goed uit. Er meldden zich op die eerste zondag in januari zo’n tachtig KNMC’ers en partners en die maakten er een gezellige bijeenkomst van. Zoals dat bij een dergelijke gelegenheid hoort. Commodore Fred Swaab sprak zijn manschappen toe en vergat daarbij vanzelfsprekend niet de allerbeste (vaar)wensen mee te geven en mede met dank aan de organiserende commissie en de andere vrijwilligers werd het een geslaagd experiment. Zoals ook bijgaande foto’s ongetwijfeld duidelijk maken…

Reacties zijn gesloten.