Lid Worden

Op deze website heeft u als niet-lid van de KNMC heel wat informatie over de Club kunnen vinden…

U heeft kunnen zien dat de leden van de KNMC actieve en enthousiaste motorbootvaarders zijn, die hun boot werkelijk voor het varen benutten, van het water en het varen houden, en de watersport als echte ontspanning zien!

Daarnaast verliezen ze de gezelligheid aan boord en op de wal niet uit het oog en dat alles in een ambiance die de KNMC zo uniek maakt. Veel activiteiten en evenementen dus in clubverband, maar onze leden gaan ook in eigen groepjes op pad of ondernemen met elkaar wat.

Ook biedt de KNMC – door het organiseren van bijeenkomsten en cursussen met een grote diversiteit aan thema’s – de gelegenheid uw kennis op watersportgebied te vergroten.

De leden van de KNMC ontvangen 11 keer per jaar een rijk geïllustreerd clubblad vol wetenswaardigheden en verslagen van tochten en evenementen. Ook is een abonnement op het maandblad Motorboot bij het lidmaatschap inbegrepen.

Het lidmaatschap van de KNMC geeft hierdoor uw motorbootvaren die extra dimensie die het tot een nog plezieriger bezigheid maakt.

Spreekt dit u aan, maak dan gebruik van het formulier Aanvraag Lidmaatschap KNMC of vraag een informatiepakket aan bij het secretariaat van de KNMC in Leerdam.

Voor personen die overwegen lid van de KNMC te worden bestaat de mogelijkheid om aan een toertocht deel te nemen, de z.g.n. ‘Snuffelstage’, zodat u de sfeer binnen de KNMC leert kennen. U kunt hiervoor contact opnemen met het secretariaat van de KNMC.

KNMC
Meent 2A
4141 AC Leerdam
Tel. 0345 623100

Heeft u nog specifieke vragen vooraleer u lid wilt worden van de Koninklijke Nederlandsche Motorboot Club, aarzel niet om contact op te nemen met het Secretariaat van de KNMC in Leerdam.

Aan het lidmaatschap van de KNMC zijn de volgende kosten verbonden:

Eenmalig entreegeld:
115 Euro.
Hiervoor ontvangt u de KNMC-clubdas, de clubstandaard (wimpel), KNMC-badge,
Toertochtvlag en het Jubileumboek ’100 jaar KNMC’.

Jaarcontributie:

A. Woonachtig in Nederland: 260 Euro
B. Woonachtig in buitenland: 285 Euro
C. Partnerlidmaatschap: 50 Euro


Reacties zijn gesloten.